Tuinseizoen 2019

De kruidentuin
Onze nieuwe stek wordt steeds leuker. De kruidentuin schittert door het prachtige kruidenwiel, verdeeld in 8 vakken, met daarnaast nog 2 vakken. Ieder vak staat voor een andere functie, bv keukenkruiden en MaagLeverDarm en nog veel meer.
Spinazie gezaaid
Ja…. na het maken van het pad en het zetten van palen met gaas is er eindelijk voor het eerste echte tuinwerk. De eerste zaden zitten in de grond: o.a. spinazie. We kunnen niet wachten en kijken de spinazie de grond uit.

Op 16 maart tijdens NL doet opent Buurttuin Brandevoort het nieuwe tuinseizoen op de nieuwe locatie aan de Markesingel (vlakbij het Carolus College) in Helmond.

Op deze NL doet dag gaan we de nieuwe tuinindeling maken met behulp van boomstammen en houtsnippers. Ook gaan we palen en gaas zetten om de konijnen weg te houden bij de groenten.